Capacitățile de cercetare și dezvoltare care poartă semnătura Vestel Electronics ne-au permis să abordăm industria seturilor de acumulatori pentru LEV (vehicule electrice ușoare), devenind în același timp un lider de piață de renume mondial în domeniul produselor electronice de larg consum și menținând o prezență majoră în sectorul Soluțiilor B2B.

De la proiectarea și dezvoltarea produselor dumneavoastră de la zero, până la fabricarea de hardware și software BMS, produsul dumneavoastră este proiectat și fabricat intern cu ingineri care utilizează metoda FMEA și cele mai noi instrumente tehnologice de simulare pentru a asigura calitatea designului.

Folosind instalațiile noastre de testare verificate pentru a efectua testări complexe în linie pentru fiecare unitate aflată în producție.

IONIA DOWNTUBE BATTERY PACK

IONIA DOWNTUBE BATTERY PACK

Certificare EN 50604-1.

Sudare cu laser complet automatizată pentru performanțe îmbunătățite și fiabilitate pe termen lung

Sunt asigurate conexiuni durabile și cu rezistență scăzută și omogenă ale celulelor

Tehnologie de etanșare cu fluid, care previne contactul componentelor cu cadrul exterior, prevenind de asemenea vibrațiile și asigurând o rezistență la apă de nivel IP66 confirmată și testată 100% în timpul producției

Seturi de acumulatori de 540 Wh, mai multă energie și mai puțin spațiu, cu noile noastre celule 21700 care pot furniza curenți semnificativ mai puternici, cu o generare mai redusă de căldură și o durată de viață mai lungă.

Conector magnetic IP67 pentru montare ușoară

Ventilație industrială care previne formarea condensului de apă în timp ce echilibrează presiunea aerului

Aplicația IONIA ușor de utilizat pentru monitorizarea bateriei. Capacitate de service online cu ajutorul instrumentelor noastre de asistență post-vânzare.

BROCHURES