Uși multiple

Uși multiple

Concepute pentru a face o declarație de stil, combinele frigorifice cu mai multe uși de la Vestel nu prezintă probleme de întreținere, oferind nu doar o capacitate suplimentară mult mai mare, ci și cele mai recente tehnologii care nu trebuie ratate, inclusiv funcționarea fără înghețare.

Congelator inferior cu două uși

Congelator inferior cu două uși

Ideal pentru orice locuință, mare sau mică, congelatoarele inferioare cu două uși de la Vestel sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, oferind funcționarea fără înghețare, precum și răcirea directă pentru o refrigerare mai consistentă și mai fiabilă.

Congelator superior cu două uși

Congelator superior cu două uși

Proiectate într-o varietate de dimensiuni, combinele frigorifice cu montare superioară de la Vestel se potrivesc perfect în orice casă. Pe lângă faptul că oferă tehnologii convenabile, cum ar fi funcționarea fără înghețare, acestea sunt prevăzute cu răcire directă pentru a asigura o refrigerare mai consistentă și mai fiabilă.

Cu o singură ușă

Cu o singură ușă

Construite cu sau fără compartimente de congelare, modelele noastre cu o singură ușă sunt disponibile într-o gamă de diverse dimensiuni.

Încastrabile

Încastrabile

Concepută pentru a oferi soluții de răcire compacte și care să asigure o economisire a spațiului, seria Table Top de la Vestel include opțiuni de frigider, congelator și ladă.

Congelator

Congelator

Vestel oferă soluții de congelare pentru orice dimensiune sau stil de locuință.