Seriile X&C

Seriile X&C

Ridicând standardele mașinilor de spălat vase, Seriile X și C sunt concepute pentru a optimiza eficiența și performanța. Pe lângă faptul că oferă eficiență energetică A ++ și rapoarte eficiente de consum de apă de 9-12 litri, mașinile de spălat vase din aceste game pot oferi capacități de până la 14 locuri și niveluri de zgomot mai silențioase de 45 dB. Mașinile de spălat vase din Seriile X și C sunt disponibile în modelele de 60-45 cm de sine stătătoare și semi-integrate.

Seria Y

Seria Y

Pentru eficiență, inovare și confort mai mare, Vestel a creat seria Y. Disponibile în modele de sine stătătoare și semi-integrate, mașinile de spălat vase din Seria Y sunt construite pentru a se potrivi fiecărui stil de locuință, fiind oferite în dimensiuni de 45 - 60 cm și oferind opțiuni de capacitate de 12,13 și 14 locuri. Pentru a maximiza eficiența, modelele din această gamă au, de asemenea, evaluări A ++ - A +++, consumând doar 9-12 litri de apă pe ciclu. În timp ce unele modele sunt prevăzute cu motoare BLDC pentru o eficiență suplimentară, altele oferă un al treilea sertar pentru tacâmuri și o funcție Autodoor pentru a facilita procesul de uscare post-spălare. O parte dintre modelele oferă, de asemenea, cele mai silențioase niveluri de zgomot de funcționare înregistrate. Abia perceptibile, acestea funcționează la niveluri de zgomot de doar 36 dB, făcându-le ideale pentru locuințe de tip necompartimentat, precum și pentru bucătării de apartamente.

Seria T

Seria T

Aflați tot ce trebuie să știți despre spălarea veselei la standarde mondiale cu ajutorul Seriei noastre T premium, acționată cu ajutorul butoanelor. Împingând limitele proiectării și inovării, unele dintre modelele din această gamă sunt cu 30% mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte mașini de spălat vase cu eficiență A +++. Acestea consumă mai puțină apă, funcționând cu 9-12 litri pe ciclu și doar 5,4 litri pe ciclu, când sunt proiectate cu funcția opțională Vestel WaterBox. Concepute pentru orice dimensiune sau stil de locuință, mașinile de spălat vase din seria T sunt disponibile în dimensiuni de 45-60 cm, oferind capacități de poziţionare de 12-14 locuri, precum și motoare BLDC pentru eficiență suplimentară și funcții Autodoor pentru a facilita procesul de uscare post-spălare. O parte dintre modelele din gamă oferă totodată cea mai silențioasă funcționare înregistrată, acționând la niveluri de zgomot de doar 36Db. Modelele semi-integrate pot fi proiectate cu opțiuni de afișare cu LED-uri sau cu LED-uri cu pictograme.

Seria TFT

Seria TFT

Descoperiți următoarea generație a tehnologiei de spălat vase cu Seria TFT. Acționate cu comenzi tactile, mașinile de spălat vase de sine stătătoare de 45-60 cm din această gamă oferă, în varianta standard, o eficiență energetică minimă A+++ și rapoarte eficiente de consum de apă de 9-12 litri. Pentru o eficiență excepțională, unele modele sunt concepute pentru a consuma cu până la 30% mai puțină energie decât alte mașini de spălat vase cu eficiență A+++. Datorită unei funcții opționale WaterBox, acestea sunt în măsură să funcționeze și doar cu 5,4 litri de apă pe ciclu. Pe lângă faptul că asigură niveluri de zgomot de funcționare silențioasă de 39dB, aceste modele cu o configurație de 14 locuri sunt prevăzute cu un ecran TFT color, motor BLDC și o a treia tavă, în dotarea standard. Pentru a facilita procesul de uscare, acestea oferă de asemenea o funcție AutoDoor ca opțiune suplimentară.

Seria D

Seria D

Inspirată de funcții, Seria D acționată cu ajutorul butoanelor oferă o gamă largă de opțiuni pentru mașina de spălat vase, furnizând modele cu capacitate de 12,13 și 14 locuri cu dimensiuni de 45-60 cm. Construite pentru eficiență, toate modelele din gamă sunt cel puțin A+++, consumând 9-12 litri de apă pe ciclu. Pentru o eficiență excepțională, unele modele sunt în măsură să funcționeze cu 30% mai puțină energie decât alte mașini de spălat vase cu eficiență A+++. Caracteristica opțională Vestel WaterBox înseamnă, de asemenea, că se poate reduce consumul de apă la doar 5,4 litri de apă pe ciclu. Pe lângă faptul că oferă motoare opționale BLDC pentru o eficiență sporită și un al treilea sertar pentru a include tacâmuri, unele modele din această gamă pot fi proiectate cu o opțiune silențioasă de 36 dB și cu funcțiile Autodoor pentru a facilita procesul de uscare post-spălare. Mașinile de spălat vase semi-integrate pot fi construite cu opțiuni de afișare cu LED-uri sau cu LED-uri cu pictograme.