Vestel lansează seria inovatoare Sardes

2017-08-29
Vestel lansează seria inovatoare Sardes

Optimizând sistemul de iluminat, stradă cu stradă, Vestel a creat o nouă soluție de iluminat stradal, impresionantă vizual și de impact, cu noua sa serie Sardes.

Denumit după orașul antic Sardes, cu arhitectură opulentă și o adevărată mină de aur, acest sistem de liuminat stradal face istorie pe contr proprie, oferind niveluri de eficacitate de până la 145 lm/W. Cu treizeci la sută mai eficient decât alte sisteme de iluminat stradal cu LED-uri, acesta este realizat pentru o luminozitate mai îndelungată și cu o eficiență mai ridicată.

Cu Sardes, iluminatul stradal incredibil de versatil nu este doar accesibil și eficient din punct de vedere al costului, ci și o investiție durabilă. Sardes poate funcționa până la 50.000 de ore, oferind o acoperire de iluminare mai mare, precum și o redare mai bună a culorilor decât iluminatul tradițional cu sodiu.

Datorită designului său cu LED-uri, iluminatul stradal Sardes este de asemenea robust și durabil. Rezistent la apă și la praf, acest sistem poate rezista la zgomotul și vibrațiile generate chiar și de străzile cu trafic foarte aglomerat.

Unghiurile asimetrice și simetrice ale fascicolelor sistemului Sardes maximizează acoperirea, permițând o iluminare mai bună pe șoselele mai largi, precum și pe drumurile pietonale întunecate, pe trotuare și pe alei. Rezistent la proba timpului în totalitate, funcționează cu numeroase dispozitive inteligente de control, permițând iluminarea temporizată și de sezon, care poate fi utilizată chiar și pentru a monitoriza tranzitul pietonal și traficul.

Inspirată de o pasiune pentru design, seria Sardes oferă o estetică fluidă de tip val, un aspect cu margine rotunjită fină care se poate armoniza cu și poate completa orice mediu urban.

http://darcawards.com/architectural/kit-best-architectural-lighting-products-exterior/

Vestel:

O nouă companie emergentă în domeniul iluminatului, gigantul cu activitate în domenii multiple, Vestel, a înregistrat progrese rapide în regiunea EMEA, bazându-se pe vasta sa înțelegere a mediului de afaceri pentru a putea satisface nevoile comerciale ale partenerilor de marcă și de arhitectură, precum și pe cele ale lanțurilor de magazine de vânzare cu amănuntul, consiliilor și locațiilor industriale. Bazându-se pe cunoștințe de specialitate acumulate în mulți ani în materie de LED-uri și experiență în fabricație, Vestel a câștigat numeroase licitații atribuite la nivel mondial, cu soluții sale de iluminat de vârf pentru soluții de iluminat interior și exterior. Înțelegând că fiecare detaliu, fiecare nuanță din design poate influența mediul general, Vestel oferă o mai mare libertate de colaborare, lucrând cu clienții pentru a-și realiza viziunea și ambiția.

O privire de ansamblu:

  • Putere: 128W/90W/68W/47W/24W
  • Eficacitate: până la 145 lm/W
  • IRC: >70
  • Durata de viață: 50.000 ore
  • Clasificare IP: IP66
  • Temperatura culorii: 4000K
  • Temperatură de operare: -40°C /+50°C

Other News