Vestel va furniza sisteme de afișare a informațiilor de zbor pentru cel mai mare aeroport din lume

2017-08-16
Vestel va furniza sisteme de afișare a informațiilor de zbor pentru cel mai mare aeroport din lume

La doar câteva luni după realizarea celei mai mari oferte din lume pentru distribuția de panouri interactive cu ecran plat (proiectul Fatih), gigantul AV, Vestel a câștigat încă o licitație monumentală, de data aceasta pentru furnizarea a 3150 unități de monitoare electronice pentru afișarea informațiilor de zbor (FIDS) de 49" și 55" pentru ceea ce va fi cel mai mare aeroport din lume. Continuând să-și extindă avansul în calitate de actor global în domeniul soluțiilor AV, Vestel urmează să furnizeze ecrane pentru o locație de aviație de 7.659 de hectare din Turcia, care este în prezent în fază de construire în vederea înlocuirii aeroportului Ataturk din Istanbul, sub-dimensionat și cu trafic extrem de mare.

Ecranele electronice pentru afișarea informațiilor de zbor Vestel vor fi fundamentale pentru succesul celui de-al treilea nou aeroport al Turciei, furnizând informații non-stop, în timp real, despre zboruri pentru a menține în mișcare fluxul mare de trafic de pasageri. Asigură funcționarea 24/7 cu o durată mai lungă de viață a panourilor de până la 100.000 de ore, monitoarele electronice FIDS nu oferă doar rezoluție Full HD, ci și niveluri ridicate de luminozitate de 700 de Nit.

Permițând afișarea informațiilor atât în modul peisaj, cât și în modul portret, ecranele compatibile OPS pot fi montate într-o varietate mai largă de spații. Preconizându-se că va oferi zboruri către și din până la 350 de destinații, aeroportul va necesita un suport tehnologic fără precedent pentru a se asigura că orele de zbor și actualizările sunt procesate și afișate cu precizie. Cu 40% din construcție deja realizată, aeroportul ar putea fi pregătit și în stare de funcționare, deja din octombrie 2018.

Cu privire la ofertă, noul Șef al departamentului Soluții vizuale din Marea Britanie, Mark Dew remarcă: "Consolidând poziția noastră în calitate de actor important pe arena AV globală, acest proiect exemplifică versatilitatea și capacitatea noastră. În timp ce este posibil să fim cunoscuți ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de afișaje interactive cu ecran plat, avem, de asemenea, un potențial nelimitat în sectorul panourilor informative digitale, oferind soluții hardware personalizate, precum și opțiuni de software proprii și de la parteneri. Cu această ofertă, a trebuit să ne apărăm de competiție de nivel mondial, câștigând afacerea FIDS pe baza performanței, calității și prețului produselor noastre."

Other News