Bine ați venit la Vestel - Bine ați venit în lumea televizoarelor. Unul dintre primii 3 producători mondiali de televizoare, Vestel este sinonimă cu inovarea AV, proiectând și fabricând televizoare pentru aproape fiecare marcă majoră din întreaga lume. Producând un televizor la fiecare 2,5 secunde în cadrul vastului său complex de producție, Orașul Vestel, acest gigant al televizoarelor nu este renumit doar pentru capacitatea sa de fabricație, ci și pentru expertiza sa de neegalat în ceea ce privește televizoarele. La limita superioară a designului european, acesta este renumit pentru că a fost primul care a adus pe piață cele mai recente tehnologii în materie de televizoare, oferind modificări ultra-rapide ale produselor, precum și puncte de preț incredibil de competitive pentru cele mai performante modele de televizoare. Când te gândești la TV, te gândești la Vestel...

TV OLED

Descoperiți Vestel, descoperiți o experiență senzațională de vizionare a televizorului. Introducând mai multe dintre cele mai recente tehnologii în materie de televizoare în mai multe case, Vestel și-a dezvoltat propriul TV OLED. Promițând să ofere o experiență de vizionare mai puternică, mai convingătoare și profund imersivă, televizorul afișează nuanțe de negru autentice pentru un efect incredibil pe ecran. Asigurând o precizie de culoare și o exactitate a imaginii fără precedent, acest model stabilește cele mai profunde nuanțe de negru în raport de nuanțele și tonurile mai pure pentru a crea contraste de culoare spectaculoase.

TELEVIZOR FĂRĂ MARGINI

Prezentându-le telespectatorilor vizionarea de la margine la margine, în stil cinematografic, televizorul Vestel fără margini este o caracteristică de design în sine, care se potrivește perfect oricărei dimensiuni și oricărui stil de locuință. Ascunzând linia dintre ecran și cadru, finisajul laminat de tip film al modelului creează aspectul fără margini al televizorului, reducând totodată riscul oricărei străluciri nedorite a ecranului.

TELEVIZORUL UHD ELITE

Vestel îmbunătățește vizionarea la televizor cu seria de vârf UHD Elite. Pe lângă faptul că oferă o rezoluție Ultra HD de 4K, cu aspect real, televizoarele din această gamă oferă luminozitate reală asemenea mediului natural și un spectru extins de culori datorită tehnologiei HDR. Concepute pentru a oferi o experiență de vizionare a televizorului mai imersivă și mai puternică, acestea asigură totodată un acces ușor la conținutul HDR, care vine cu Dolby Vision pentru imagini reproduse cu fidelitate pe ecran. Pentru unghiuri de vizionare mai largi și mai cuprinzătoare și contraste de culoare senzaționale pe ecran, televizoarele din această serie sunt prevăzute, de asemenea, cu funcții Quantum Dot (Punct cuantic) și Local Dimming (Atenuare locală).

Televizorul UHD

Transportând telespectatorii în centrul acțiunii de pe ecran, televizoarele Vestel UHD asigură o claritate a imaginii de mare precizie, precum și o vivacitate a culorii care vă taie respirația. Adăugând profunzime fiecărei scene, acestea scufundă telespectatorii în realități alternative, făcându-i să se simtă că fac parte din povestea de pe ecran. Cu rame ultra-subțiri, acestea asigură o experiență de vizionare mai autentică, oferind o cantitate mare de conținut 4K prin intermediul portalului Vestel Smart.

TELEVIZORUL INTELIGENT

Unul dintre primii producători care a adus Televizorul Smart (Inteligent) pe piața principală, Vestel își îmbunătățește în mod constant designul Portalului Smart, oferind acces 24/7 la o varietate și mai mare de divertisment la domiciliu. Pe lângă accesul la filme și servicii de televiziune în reluare, Portalul Smart Vestel permite telespectatorilor să se conecteze la conturile lor de rețele sociale și să joace cele mai recente jocuri. Concepute pentru a fi ușor de utilizat, televizoarele Smart de la Vestel garantează, de asemenea, că spectatorii pot partaja orice conținut de pe dispozitivele lor Android direct pe ecranul televizorului.

TV LED

Mulțumită procesului Vestel de producție, de vârf la nivel mondial, putem oferi o varietate de modele de televizoare fără egal într-o serie întreagă de modele și dimensiuni alternative. Dezvoltate cu o tehnologie Full HD perfectă pentru imagini, toate modelele din gama noastră pot fi produse, de asemenea, cu diferite combinații de caracteristici TV. Pentru a asigura mai multe opțiuni de vizionare, acestea vin cu tunere digitale încorporate, precum și cu browsere pentru socializare.